Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или създайте нов профил!
Кошницата е празна!
1 дек. /Ден за борба със СПИН/ - 10 бр

1 дек. /Ден за борба със СПИН/ - 10 бр

35,00 лв.
 Купи  
Производител: Летящи Фенери
Код на продукта: Летящ фенер
* Брой и Вид | Летящи фенери:

1 дек. /Ден за борба със СПИН/ - 10 бр

1 декември – Световен ден за борба със СПИН

Летящия фенер е подобен на падащата звезда. Извисява се и с цялото си изящество се рее в небесата и приковава вниманието на всички. Като малки с нетърпение чакахме падаща звезда, за да си пожелаем нещо. Допринесете в това някой да види падаща звезда и да има възможност да си пожелае нещо.


Пуснете летящ фенер и дайте надежда на поне един човек.
Летящите фенери наподобяват падащи звезди.
 
Пуснете благотворителен фенер в деня на детето. Ние от http://feneri.org/ искаме да ви подарим едно незабравимо изживяване и заедно с това да подкрепим хората, които се борят. Ще започнем инициатива на 1 декември - Световен ден за борба със СПИН, която ще завърши на 1 юни – Ден на детето. На всеки 10 поръчани летящи фенера, ще отделяме един фенер, който ще запалим на деня на детето. Посланието, което искаме да изпратим към хората е да бъдат по-добри, състрадателни и безгрижни. Точно заради това сме избрали й 1 юни. Детето символизира чистота, добрата, безгрижие и любов.
Това ще е първото събитие на http://feneri.org/ и сме отворени към всякакви идеи и предложения. Всеки желаещ може да се присъедини да запали искрица надежда. Бъдете и Вие част от нещо добро.

Поръчайте китайски летящ фенер и запазете детското в себе си.

Животът е безценен. Всичко го знаем, но никой не го осъзнава, докато не дай си Боже не се случи нещо на наш близък или на нас самите. Тогава се замисляме за важните неща, който всъщност не са парите, работата, колите, имотите, хубавите и скъпи дрехи.
Даваме си сметка, че толкова дребни и прости неща биха ни направили безкрайно щастливи. Като например времето прекарано с любимия човек. Първата любов, дългата целувка и последвалата я усмивка. Тичането под дъжда. Прегръдката от хората отгледалите и дали всичко за теб. Посрещането на изгрева и дочакването на залеза.Това са неща, който никога не биха могли да бъдат купени или заменени от материалното.
 Тези неща може да ви се сторят много клиширани, но представете си какво ще е ако никога не сте ги изпитвали и да не може да ги изпитате. Вие може и да ги изживеете да имате тази възможност дори до момента да не сте го направили. Но има много хора по света, който не са го изпитали и може да нямат тази възможност. 
Дайте им надежда! 
Купете летящ фенер подарете надежда.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: