Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или създайте нов профил!
Кошницата е празна!
Нова Година - нов летящ фенер | Цени от 19 лв за 5 броя летящи фенера

Нова Година - нов летящ фенер | Цени от 19 лв за 5 броя летящи фенера

19,60 лв.
 Купи  
Производител: Летящи Фенери
Код на продукта: Летящ фенер
* Брой и Вид | Летящи фенери:

Цвят:

Нова Година - нов летящ фенер | Цени от 19 лв за 5 броя летящи фенера

Нова година - нов фенер!

Посрещнете Нога година по един нестандартен начин Другия празник след Коледа, носещ в себе си всички приятни емоции е посрещането на Нова година.Този ден от година всеки го свърза по различен начин. Но всички вярват в едно „Тази година ще е по-добра от предходната“ Всички посрещат Нова година с обещание към себе си. Едни искат да спрат даден порок, други да бъдат по-силни емоционално, трети да променят живота си.
Но едно е сигурно всеки вярва, че новата година е надежда към по-добро.
Ние Ви предлагаме начин да си пожелаете това, което искате и да му отдадете нужното чрез брандирания китайски летящ фенер. Напишете вашето пожелание или обещание на огнения фенер, запалете го и докато изгори вселената да прочете послание Ви към нея. Най-хубавото че е може да напишете каквото пожелаете. да не ви спират стереотипи. Може да искате да напишете лошите неща, които са ви са случили през годината, за да си отидат и да се отърсите от тях. Може да е нещо, което очаквате да станете я бъдеще. Някои за който копнеете или нещо което жадувате. Отдайте се на въображението си. Брандиран летящ фенер с късметче за Нова година!
Брандирани летящи фенери за Нова година с късмети. Искате да направите голяма промяна в живота си. Нищо да не е както преди и се чудите от къде да започнете. Защо не от нещо символично, но въздействащо. Нещо по нестандартно от традиционната баница с късмети са нашите фенери на късмета. Поръчайте късметите, който искате за вашата баница и всеки късмет ще бъде гравиран върху един летящ фенер. Когато намерите вашето късметче в баницата към него има фенер. Накрая всички ще отидете да запалите фенера на късмета. Няма да има нужда всеки да се пита „Какво ти се падна“ защото просто всичко ще е изписано в небето.
Вашите късмети може да са лично измислени от вас или може да си изберете от нашите предложения тук.
Нека тази Нова година бъде по-различна и запомняща се от предходната. Честита Нова година!

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: