Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или създайте нов профил!
Кошницата е празна!
Брандирани летящи фенери

Брандирани летящи фенери

6,00 лв.
 Купи  
Производител: Летящи Фенери
Код на продукта: Брандиран летящ фенер
* Размери:Брандирани летящи фенери

Брандирани фенери

Всички сме гледали едно време в романтичните филми, как някой пуска писмо в бутилка с послание, което иска да достигне до жената или мъжа на живота им. Или просто да сподели нещо на света, да се отърси от лошото или от миналото, за да може да продължи напред. Това, както и до ден днешен е ритуал, затова как затваряш една страница от живота си, за да можеш да отвориш нова.

Спомняте ли си, как когато си уплашен и ако отидеш да ти леят куршум ти завиват куршума в една хартийка и след няколко дни трябва да я изхвърлиш в течаща вода, за да може злото да бъде отнесено надалеч.

С брандираните летящи фенери, може да продължите традицията в малко по модерна и подобрена версия. И също така да я съчетаете с нещо приятно и да гледате как страховете, посланието, пожеланието или желанието Ви се реят в небесата. И нека с запалването на фенера, всичко лошо си отиде.

 

Брандирането на фенери може да използвате също така и да зарадвате някои. Например за рожден ден, имен ден. Или вместо да слагате табела на колата си на вашия специален ден с „Just married“ или „Младоженци“.  Може да пуснете фенер с това послание или пожелание с това, което искате да ви предстои от тук нататък, като семейство. Може и да дадете на всеки гост да напише пожелание към Вас и да го пуснат. Ще споделите този момент с вашите близки и цялото небе ще е в светулки носещи любовта, която е около вас.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: