Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или създайте нов профил!
Кошницата е празна!
Летящи фенери за вашата компания | Цена от 19,60 лв. за 5 броя летящи фенери

Летящи фенери за вашата компания | Цена от 19,60 лв. за 5 броя летящи фенери

19,60 лв.
 Купи  
Производител: Летящи Фенери
Код на продукта: Летящ фенер
* Брой и Вид | Летящи фенери:

Летящи фенери за вашата компания | Цена от 19,60 лв. за 5 броя летящи фенери

Вие сте голяма компания, която обича разнообразието, веселбата и смеха?

     В днешно време всичко ни е предоставено на готово, не сме лишени от нищо. Имаме достъп до всичко, следователно все по-малко неща могат да ни впечатлят или зарадват искренно, защото няма нищо за което да не сме чели, гледали или преживяли. Затова в днешно време може би малките жестове правят по-голямо впечатление.
    Омръзна ли ви да седите по кафетата, да висите по дискотеките и да се чудите кое заведение не сте посещавали? Feneri.org  предлага на цялата ви компания възможност за нещо ново, забавно и сплотяващо. Зарадвайте вашите приятели. Съберете се някоя приятна вечер, качете се на най-високата точка на вашия град, но до последно не им казвайте какво сте намислили. После дайте на всеки по един летящ фенер и нека всеки напише върху него свое съкровено желание. Запалете ги и ги пуснете в небесата. И вижте гледката, която ще се открие пред вас. Също забележете реакцията на вашите приятели. Всеки вперил поглед в неговия летящ фенер, изпълнен с надежда, желанието му да стане реалност.
  Летящите фенери са също добра идея за морето. След няколко дни на веселие, искате нещо по спокойно? Какво по-хубаво от пускане на огнени фенери на плажа. Гледката на запален фенер над бунтуващото се море не е за изпускане, а и ще станат чудесни снимки.
  Хубавото на летящите фенери е, че не заемат място, може да ги вземете на всяко място и да ги използвате за всеки повод: рожден ден, имен ден, сватба, годишнина, юбилей или просто без причина.

Вземи летящ фенер зарадвай всички!

Поръчайте за всички от китайските летящи фенери и направете един наистина незабравим завършек на вечерта. Наричани са с много имена в различните държави,  като небесни фенери, конгминг фенери, китайски фенеринебесни свещи, огнени балонифенери на желанияталетящи и огнени фенери. Но независимо от имената им , тези фенери красят небето по цял свят без значение от причината и поводът за тяхното пускане. Хората в Тайланд обаче пускат огнените фенери целогодишно по всякакви поводи и за всякакви тържества и специални случаи. Но и при тях има специален  фестивал Ю Пенг (Yi Peng Festival), който не преминава без традиционните огнени фенери. Като допълнение към празника хората също така украсяват домовете, градините и храмовете си с красиви летящи фенери, които се отличават с различните си форми. Местните там вярват, че пускането на такъв фенер носи щастие и едновременно с това символизира „отлитането” на всички грижи и проблеми.

Направете и вашата вечер незабравима, безгрижна и безпроблемна .


Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: