Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или създайте нов профил!
Кошницата е празна!
Летящи фенери за сватба | Цени от 109 лв за 30 броя летящи фенери

Летящи фенери за сватба | Цени от 109 лв за 30 броя летящи фенери

109,00 лв.
 Купи  
Производител: Летящи Фенери
Код на продукта: Летящ фенер
* Брой и Вид | Летящи фенери:

Летящи фенери за сватба | Цени от 109 лв за 30 броя летящи фенери

Предстои Ви едно от най-важните събития в живота Ви като двойка?

Всяка двойка иска нейната сватба да е най-изящна, най-запомняща се и най-романтична - като в приказките. Всяко малко момиченце, си се представя в бяла рокля. Били сме свидетели косвено или лично на много провалени идеи: дали неосъществени или крайния резултат не е това, което сме искали или очаквали да бъде. Гледали сме безброй романтични филми и с годините сме акумулирали идеи с една цел – като дойде звездния миг да сме готови с най-добрите идеи и една мисъл - „Когато се оженя, на моята сватба ще бъде така, ще има това и това"
Ние от  feneri.org Ви предлагаме нещо оригинално, достъпно, креативно, романтично и красиво - Летящите фенери са това малко допълнение, което прави вашата сватба завършена.
Огнените фенери са както се казва „черешката на тортата“ или в нашия случай „пламнали фенери в небето“. Направрете всички ваши гости съпричастни с този израз на любов, давайки им да пуснат парче от нея в небето – един пламтящ фенер с пожелание за нещо съкровено от сърце.

Запалвайкли тези любовни летящи фенери вашата сватба няма да има аналог с друга.

Може да доукрасите сватбата си с фойерверки, гълъби, балони или други, но въздушния фенер е нещо което събира в едно всички тези неща и едиственото даващо възможност на гостите Ви да участват в пускането на фенерите в небето.

Представете си цялото небе обсипано със огнени светулки и всички вперили поглед в тях в знак на Вашата Любов.

Вашите възможности за избор обаче не спират до тук. Feneri.org Ви предлага и водни фенери. 
Представете си вашия първи танц на фона на басейн, езеро или море пълно със светещи водни фенери в най-различни форми / цветя, кутийки /. Какво по романтично и приказно от това. Вашата сватба ще е точно, като в приказка. Заобиколени от огнени светулки и правещи вашия ден най-романтичен и запомнящ се.

Нека приказката стане реалност! Запалете фенерите и се наслаждавайте на полетя им.

В далечното минало тези фенери са се използвали за военни цели , но днес употребата им се свързва само и единствено с положителни емоции и приятни преживявания. А какво по – приятно изживяване от вашия специален ден .
В Китай например небесните фенери се пускат по време на т.н. Лунен фестивал (Moon festival) и т.н. фестивал на фенерите. В Тайван по време на фестивала на фенерите, който се празнува веднъж годишно, върху самите фенери всеки изписва по едно желание преди да бъдат пуснати в небето. Хората в Тайланд обаче пускат огнените фенери целогодишно по всякакви поводи и за всякакви тържества и специални случаи. Така, че пуснете в небето по един летящ фенер и си пожелайте както сватбения ви ден , така и дните след него да бъдат изпълнени единствено с положителни емоции и преживявания.

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: